AKU-Aalborg’s forside Signalvej

Signalvej
Signalvej 4
9000 Aalborg

 
Signalvej 4 er opført i 2013 og beliggende i kanten af Vejgaard, som er en bydel i Aalborg, hvor enormt mange unge mennesker er bosiddende fordi huslejen i mange tilfælde er lidt lavere og uden at man skal gå på kompromis med nærheden til Aalborg Centrum, som du hurtigt kan komme ind til på 5-7 min på cykel. Der er flere dagligvarebutikker i Vejgaard samt også øvrig butiksliv, frisører og meget andet. 

Studieboligerne har alle enten almindelig altan eller fransk altan. Som beboer på Signalvej 4 får du adgang til en stor fælles tagterrasse, og vaskeri i kælderen. Der er mulighed for parkering ved ejendommen. Cykelkælder/skur og depotrum til opbevaring vil være tilgængelig for ejendommens beboere. Det er muligt at benytte elevator-liften. Beboerne kan låne brik ved viceværten.Find Signalvej 4 på kort her.Vi anbefaler Signalvej 4 fordi: 
1) Husdyr er tilladt jf. nedenstående
2) Adgang til super fed tagterrasse
3) Den korte afstand til alt man behøverDer må holdes 1 lille hund (op til 12 kg fuldvoksen) eller 1 indekat eller 1 kanin pr. lejemål (se regler i husorden). Skal registreres via "Min bolig" på http://www.alabubolig.dk/ Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: A-ordningEjer/Drift: Alabu Bolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.657,00 3.657,00 50,56 50,56 65
 
Ejendommens faciliteter
TV Betales separat (STOFA) Betaling el Betales separat
Cykelskur/kælder Ja Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen)
Festsal Ja Depotrum Ja
Porttelefon Ja Husdyr / Pets Læs ejendomsbeskrivelsen
Parkering Ja Opsigelsesvarsel 6 uger til den 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Betales seperat
 
2024.2.45.0