AKU-Aalborg’s forside Henius House

Henius House
Ditlev Bergs Vej 5-121
9000 Aalborg

 
Studieboligerne i Henius House, som er opført i august 2013, er placeret på den tidligere Eternitgrund i Aalborg Centrum, et nyt byområde med dagligvarebutikker, sundhedstilbud og mindre virksomheder. Området er beliggende ca. 5 min på cykel udenfor midtbyen. Midtbyen med de utallige caféer og restaurationer, den berømte Jomfru Ane Gade, alverdens kulturtilbud, gågaderne som bugner med butikker, og ja, alt hvad hjertet begærer ligger lige indenfor meget kort afstand. Når du bor i en ejendom med denne beliggenhed, vil du for alvor mærke hvorfor studiebyen Aalborg er så vanvittig populær og let at forelske sig i. Aalborg kan det hele som andre storbyer, men er ikke større end at man snildt kan komme hele vejen rundt på cykel.

Alle boligerne i Henius House har tilhørende altan - dog undtaget stue-lejlighederne, som til gengæld har en fransk altan og en billigere husleje.Fællesfaciliteter er der masser af i Henius House, som bl.a. består af boldbur med tilhørende sportsbar, sportsanneks, tagcafé, værksteder, tagterrasser, studielounges og fælleslokaler med tilhørende garderobe, toilet og køkken.Find Henius House på kort her.

 

 
Download brochure om Henius House her.Vi anbefaler Henius House fordi: 
1) Den fantastisk beliggenhed - tæt ved alt
2) De mange fællesfaciliteter, som giver rig mulighed for at netværke
3) Lækker tag-terrasseMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: B-ordningEjer/Drift: Himmerland Boligforening | Udlejning: AKU-Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.762,00 3.901,00 50,00 50,00 204
3.762,00 3.901,00 50,00 50,00 36
 
Ejendommens faciliteter
TV STOFA (Ikke forsyningspligt) Betaling el Opkræves separat
Cykelskur/kælder Ja, cykelkælder Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen)
Depotrum Nej Husdyr / Pets Nej
Parkering Der er mulighed for parkering Opsigelsesvarsel 6 ugers varsel til den 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Forskernettet, inkl. i huslejen
 
2022.5.72.0