AKU-Aalborg’s forside Katedralen 19-21

Katedralen 19-21
Lindholm Brygge 19-21
9400 Nørresundby

 
Ejendommen Katedralen, som stod færdigopført i august 2014, må klart være én af Solsidens bedst placerede ejendomme med direkte view over Lindholm Strandpark mod fjorden. Ejendommen består af 21 studieboliger med tilhørende store sydvendte altaner. Kun få minutter derfra kan man hoppe på tog og bus, og ejendommen er desuden placeret kun 10 min på cykel til Aalborg Centrum. Lindholm Strandpark, som også er beliggende lige i nærheden, er et oplagt sted at mødes med venner om sommeren til volleyball, grillhygge og solbadning - og har du ægte vikingeblod i årerne om vinteren, er Lindholms egen vinterbadeklub 'Sælen' et stort hit! Man har som lejer i Katedralen mulighed for at få p-tilladelse til ejendommens grund, hvis man har bilen registreret i eget navn.

Vigtigt om Katedralen:
Katedralen indeholder 200 ungdomsboliger, hvor af de 100 af dem ejes af Sundby-Hvorup Boligselskab og de resterende 100 ungdomsboliger, ejes af Nørresundby Boligselskab, som du kan skrive dig op til her..
Find Katedralen på kort her.Vi anbefaler Katedralen fordi: 
1) Man får sin egen altan
2) Nærheden til bus, tog og dagligvarebutikker
3) Fjorden og Lindholm Strandpark lige i nærheden
4) Kun 5-7 min på cykel til Aalborg C
5) Stor, skøn fælles tagterrasse på toppen af ejendommenMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: 
Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning)Ejer/drift: Sundby-Hvorup Boligselskab | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.888,00 3.888,00 50,00 50,00 100
 
Ejendommens faciliteter
TV Betales separat (Bredbånd Nord) Betaling el Betales separat
Cykelskur/kælder Ja Vaskeri Ja (Bet. for vask via huslejen)
Festsal Nej Depotrum Nej
Porttelefon Nej Husdyr / Pets Nej
Parkering Ja, se vilkår under ejendomsbeskrivelse Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja
 
2024.2.45.0