AKU-Aalborg’s forside Stormgade

Stormgade
Stormgade 9
9000 Aalborg
 
Studieboligerne i Stormgade 9, som stod færdig i december 2014, er placeret i området ved Østerbro i Aalborg Centrum, med kort afstand til alt! Midtbyen med de utallige caféer og restaurationer, den berømte Jomfru Ane Gade, alverdens kulturtilbud, gågaderne som bugner med butikker, og ja, alt hvad hjertet begærer ligger indenfor meget kort afstand. Havnefronten er placeret kun få min gang fra ejendommen, og her finder man bl.a. Musikkens Hus, AAU Create, Jomfru Ane Parken, og havnebassinet. Med en placering på Østerbro er du helelr ikke langt fra Havneparken, hvor du bl.a. kan give dig i kast med en tur på vandski eller bare slappe af i de skønne omgivelser. Aalborg kan det hele som andre storbyer, men er ikke større end at man snildt kan komme hele vejen rundt på cykel.

Der er 11 stk. almene- og 1 stk. handicap P-plads til rådighed for ejendommens beboere efter først-til-mølle princippet.Find Stormgade 9 på kort her.Vi anbefaler Stormgade 9 fordi: 
1) Adgang til lækker tagterrasse
2) Den centrale beliggenhed - tæt ved alt
3) Opvaskemaskine og vaskemaskine er installeret i alle lejligheder
Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: A-ordning. Du skal dog forvente at boligforeningen kan råde over de første 14 dage i din lejeperiode til at istandsætte lejligheden efter tidligere lejer, så du kan ikke regne med at få nøglerne den dag du overtaget lejemålet. Ønsker du en udredelse af dette er du velkommen til at kontakte Plus Bolig.Drift: Plus Bolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.466,00 3.466,00 50,00 50,00 142
 
Ejendommens faciliteter
TV Betales seperat Betaling el Betales seperat
Cykelskur/kælder Nej, cykelstativ Vaskeri Nej, men vaskemaskine i hver lejlighed
Depotrum Ja, et til hver lejlighed Husdyr / Pets Nej
Parkering Ja Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Betales direkte til udbyder
 
2024.2.45.0