AKU-Aalborg’s forside Aurora

Aurora
Stjernepladsen 19/27
9000 Aalborg
 
Ejendommen Aurora Stjernepladsen, er eksklusivt placeret på Aalborgs flotte havnefront lige ved Kabelparken, hvor du kan stå på wakeboard. På havnefronten finder man bl.a. også Musikkens Hus, AAU Create, Jomfru Ane Parken, og havnebassinet. Midtbyen med de utallige caféer og restaurationer, den berømte Jomfru Ane Gade, alverdens kulturtilbud, gågaderne som bugner med butikker, og ja, alt hvad hjertet begærer ligger også i gå-afstand. Bor du i midtbyen, som du vil gøre som beboer i denne ejendom, vil du for alvor mærke hvorfor studiebyen Aalborg er så vanvittig populær og let at forelske sig i. Aalborg kan det hele som andre storbyer, men er ikke større end at man let og hurtigt kan komme rundt omkring i hele byen.
De lækre boliger ligger på Stjernepladsen ved Østre Havn midt i Aalborg, og har den mest fantastiske udsigt ud over Aalborg og Nørresundby.
Ud over din lejlighed, har du adgang til fællesvaskeri, fællesrum og studiecafe. Der er en aflåst cykelkælder som frit kan benyttes af alle beboerne, og til hver bolig hører et separat depotrum, som man selv kan låse af. Boligerne er nye, moderne og holdt i lys nordisk stil, og der er elevator, fælles tagterrasse og et dejligt gårdmiljø som må benyttes af alle beboere. Der er forberedt plads til opvaskemaskine i lejlighederne. 
 
 

Klausuler (Lejerbo): 
(Ved indgåelse af lejeaftale vil følgende klausuler være gældende for lejemålet og fremgå af lejekontrakten).
Ungdomsboligbidrag fra Staten er fratrukket
den anførte husleje. Såfremt de forudsætninger, hvorunder boligen er udlejet, ikke længere er til stede og/eller du ikke på anmodning fremsender dokumentation for studieaktivitet, vil dit lejemål blive opsagt. I opsigelsesperioden er du ikke berettiget til ungdomsboligbidrag, hvorfor din husleje i denne periode vil stige.
Ved indflytning bliver der udleveret et USB-stik. Derpå er der relevante bilag til lejekontrakten. Den skal afleveres ved fraflytning. Hvis den er væk, vil der blive en opkræning på 50,- på flytteopgørelsen.
Det er ikke tilladt at holde husdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Der skal søges om tilladelse hos varmemesteren ved installation af opvaskemaskine i boligen.
Der kan ikke gives tilladelse til installation af vaskemaskine i boligen.

 


Find Stjernepladsen på kort her



Vi anbefaler Aurora fordi: 
1)
Eksklusiv beliggenhed ved fjorden
2)
Spændende, varierende rum-indretninger i ejendommen
3) Tæt ved alt

 


Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslån




Vedligeholdelsesordning: A-ordning



Ejer/Drift: Lejerbo | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
2.891,00 2.891,00 50,00 50,00 6
3.668,00 4.306,00 50,00 50,00 25
2.891,00 2.891,00 50,00 50,00 40
3.668,00 3.668,00 50,00 50,00 84
4.306,00 4.306,00 50,00 50,00 114
 
Ejendommens faciliteter
TV Betales seperat (STOFA) Betaling el Betales seperat
Cykelskur/kælder Ja, i nr. 27 Vaskeri Ja
Festsal Ja, i nr. 19 Depotrum Ja (ca. 200 (h) x 72 (b) x 125 (d) cm.)
Have og/eller terrasse Fælles tagterrasse Husdyr / Pets Nej
Parkering Nej Opsigelsesvarsel 6 uger til den 1. i en måned
Mulighed for indskudslån Ja Internet Ja, 90/90 mbit (STOFA)
 
2022.5.72.0