AKU-Aalborg’s forside Aurora

Aurora
Stjernepladsen 19/27
9000 Aalborg
Ejendommen:
Er du studerende og vil du bo på én af de absolut bedste beliggenheder i hjertet af Aalborg? Vi har boligen til dig!
De lækre boliger ligger på Stjernepladsen ved Østre Havn midt i Aalborg, og har den mest fantastiske udsigt ud over Aalborg og Nørresundby.
Ud over din lejlighed, har du adgang til fællesvaskeri, fællesrum og studiecafe. Der er en aflåst cykelkælder som frit kan benyttes af alle beboerne, og til hver bolig hører et separat depotrum, som man selv kan låse af.
Der er elevator, fælles tagterrasse og et dejligt gårdmiljø som må benyttes af alle beboere.
Boligerne er nye, moderne og holdt i lys nordisk stil. Der er forberedt plads til opvaskemaskine og indbygningsskab til køleskab, som man selv skal medbringe. Der er emhætte med kulfilter over det keramiske komfur.
Ved indflytning er der internet med en forbindelse på 90/90 MB. Har du brug for en hurtigere forbindelse, henvender du dig bare selv til Stofa. Der er ikke tilknyttet TV-pakker, men ønsker du en TV-pakke, skal du oprette via Stofa. Du kan også vælge en streamingtjenste.
Lejerbos ungdomsboliger på Stjernepladsen har alle A-ordning. Det betyder, at lejligheden er professionelt istandsat og klargjort, når du flytter ind. Du skal bare flytte ind.
Hos Lejerbo sætter vi tryghed og nærhed i højsædet. Viceværten har kontor på Stjernepladsen, og du kan altid komme forbi kontoret eller ringe.
Nærområdet bugner af forskellige kultur- og fritidstilbud. Få minutters gang fra din bolig finder du Musikkens Hus, Nordkraft, Karolinelund og Østre Anlæg. I havnebassinet lige ud for bygningerne, ligger Aalborg Cable Park, hvor du kan stå på Wakeboard.
Der er indkøbsmuligheder og offentlig transport i umiddelbar nærhed, og Aalborg centrum, med bibliotek, shopping, cafeer og restauranter kan du gå til på få minutter.
Aalborg Universitet ligger ca. 5 km. fra centrum, og der er anlagt cykelsti hele vejen derud med elektroniske tavler med estimerede ankomsttider.


Klausuler: 
(Ved indgåelse af lejeaftale vil følgende klausuler være gældende for lejemålet og fremgå af lejekontrakten).
Ungdomsboligbidrag fra Staten er fratrukket
den anførte husleje. Såfremt de forudsætninger, hvorunder boligen er udlejet, ikke længere er til stede og/eller du ikke på anmodning fremsender dokumentation for studieaktivitet, vil dit lejemål blive opsagt. I opsigelsesperioden er du ikke berettiget til ungdomsboligbidrag, hvorfor din husleje i denne periode vil stige.
Ved indflytning bliver der udleveret et USB-stik. Derpå er der relevante bilag til lejekontrakten. Den skal afleveres ved fraflytning. Hvis den er væk, vil der blive en opkræning på 50,- på flytteopgørelsen.
Det er ikke tilladt at holde husdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Der skal søges om tilladelse hos varmemesteren ved installation af opvaskemaskine i boligen.
Der kan ikke gives tilladelse til installation af vaskemaskine i boligen.


Internet: 
Der er Internet (90/90 mbit), som betales sammen med huslejen.
 
 
Vedligeholdelsesordning:
A-ordning


Afstande på cykel til: Afstand Tid (ca.)
Aalborg Centrum: Nytorv v/Salling

2,1 km

8 min.

AAU: Main Campus i Aalborg Øst

5,2 km

18 min.

AAU: City Campus i Aalborg Centrum

1,4 km

5 min.

 
 
Ejer/administrator: Lejerbo, Pieren 40, 9000 Aalborg
 
 
Tip! Du har mulighed for at søge om indskudslån hos Aalborg Kommune (rente- og afdragsfrit i 5 år) til disse lejligheder.
Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.391,00 3.391,00 50,00 50,00 6
4.168,00 4.806,00 50,00 50,00 25
3.391,00 3.391,00 50,00 50,00 40
4.168,00 4.168,00 50,00 50,00 84
4.806,00 4.806,00 50,00 50,00 114
 
Ejendommens faciliteter
TV Betales seperat Betaling el Betales seperat
Cykelskur/kælder Ja, i nr. 27 Vaskeri Ja
Festsal Ja, i nr. 19 Depotrum Ja (ca. 200 (h) x 72 (b) x 125 (d) cm.)
Allergivenlig gulvbelægning Ja Have og/eller terrasse Fælles tagterrasse
Komfur Ja Køleskab Nej, men målene her til er 60x190
Emhætte Ja Husdyr / Pets Nej
Parkering Nej Boligstøtte Ja
Opsigelsesvarsel 6 uger til den 1. i en måned Mulighed for indskudslån Ja
 
2022.5.72.0