AKU-Aalborg’s forside Tænketanken

Tænketanken
Visionsvej 2-6
9000 Aalborg

 
Studieboligerne i Tænketanken på Visionsvej er beliggende i den nye bydel Eternitten, som har adopteret navnet efter den store eternit- og cementfabrik, der lå i området. Nærheden til midtbyens mange kulturtilbud og AAU i øst gør området attraktivt for studerende! Der er rigtig gode busforbindelser fra Sohngårdsholmsbakken, der næsten konstant kører til og fra centrum og videre mod AAU-området i Øst. Aalborg kan det hele som andre storbyer, men er ikke større end at man snildt kan komme hele vejen rundt på cykel.
Alt på Eternitgrunden er såles nyt med flere dagligvarebutikker, café, fitnesscenter, tandlæge og kan nærmest betragtes som en 'by midt i byen'.

Alle boligerne i ét plan har tilhørende altan, undtaget stue-boligerne ind mod gården, som i stedet har en lille terrasse. 
Bemærk at studieboligerne i ejendommen, som har hems, ikke har altan.

I ejendommen findes en festsal som kan rumme op til 50 personer, og beboerne har tillige adgang til to fællesrum som f.eks kan bruges til studiegrupper m.v. Ligeledes er der 46 parkeringspladser tilknyttet ejendommen. 16 stk ude foran bygningen og resten findes nede i p-kælder. Cykelkælder med plads til ca. 200 cykler og depotrum i kælderen til opbevaring.Find Visionsvej på kort her Vi anbefaler Tænketanken fordi: 
1)
Fantastisk beliggenhed, tæt ved alt
2) God udnyttelse af boligens m2
3) Opvaskemaskine samt vaskemaskine i hver bolig

 


Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslån

Vedligeholdelsesordning: A-ordning. Du skal forvente at boligforeningen kan råde over de første 14 dage i din lejeperiode til, at istandsætte lejligheden efter tidligere lejer, så du skal ikke regne med at få nøglerne den dag du overtager lejemålet. Ønsker du en udredelse af dette er du velkommen til at kontakte Plus-Bolig.

Ejer/drift: Plus Bolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.489,00 3.489,00 50,00 50,00 174
3.489,00 3.489,00 50,00 50,00 7
 
Ejendommens faciliteter
Betaling el Individuel opkrævning via elselskab Cykelskur/kælder Ja
Vaskeri Nej - egen vaskemaskine i alle lejemål Festsal Ja(max 50 personer) + 2 mindre fællesrum
Andet Lille opvaskemaskine i alle lejemål Depotrum Ja - 750x1500mm i kælderen (1m2)
Porttelefon Ja - brikløsning Parkering Ja - 46 (16 foran bygning rest i kælder)
Opsigelsesvarsel 6 uger frem til den 1. i en måned. Mulighed for indskudslån Ja
Internet Betales direkte til udbyder
 
2024.2.45.0