AKU-Aalborg’s forside Vendelbogade 13

Vendelbogade 13
Vendelbogade 13
9000 Aalborg

 
Vendelbogade er eminent beliggende i Aalborg Centrum og lige i kanten af det vildt populære Vestbyen, som er Aalborg Centrums vestlige område, hvor enormt mange unge mennesker er bosiddende - og vi forstår dem godt! Kombinationen mellem at bo i fred fra byens støj, og samtidig kun bo en spytklat fra byens puls (og støj!) er jo genial! Butiks- og caféliv, havnefronten, kulturliv og ja, vi kunne blive ved - alt, ALT er indenfor kort afstand og derfor er det et af de fede steder at bo.

I ejendommen er der i alt 22 lejligheder, hvoraf de 10 af dem er døgndækkede botilbud for yngre sindslidende. Der er gulvvarme både på badeværelset og i køkkenet i alle lejligheder.Find Vendelbogade 13 på kort her.Vi anbefaler Vendelbogade fordi: 
1) Husdyr er tilladt (læs mere nedenfor)
2) Den korte afstand til alt, hvad hjertet begærer
3) Beliggende i det populære VestbyenHusdyr er tilladt (1 hund eller 1 indekat)Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning)Drift: Vivabolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
4.157,00 4.164,00 47,00 52,00 12
 
Ejendommens faciliteter
TV STOFA (bestilles/opkræves separat) Betaling el Opkræves separat
Cykelskur/kælder Cykelskur Vaskeri Ja (Opkræves efter forbrug)
Depotrum Ja, loftsrum Elevator Ja
Husdyr / Pets Læs ejendomsbeskrivelsen Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Via antennestik og betales ift. ydelse
 
2024.2.45.0