AKU-Aalborg’s forside Brandevej 8 B-G

Brandevej 8 B-G
Brandevej 8 B-G
9220 Aalborg Øst

 
Studieboligerne på Brandevej 8 er perfekt beliggede i Aalborg Øst, som er den største bydel i kommunen og kun 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling. I øst finder du bl.a. AAU Main Campus Øst, Sundheds- og Kvartershuset med lægetilbud, fitness og andre sundhedstilbud, diverse dagligvarebutikker, Gigantium, masser af naturskønne områder og meget andet. Bydelen er oplagt for folk, der ønsker at bo væk fra midtbyens støj og i stedet tættere på naturen, og stadig med masser af muligheder, og skulle midtbyen trække lidt mere i perioder, kører der massevis af busser, ligesom også en tur på cyklen til midtbyen kan klares på under 20 min.

Bebyggelsen¨på Brandevej 8 er iøvrigt Danmarks første etagebyggeri med trækonstruktion, hvilket betyder et godt indeklima i lejlighederne.Find Brandevej 8 på kort her.Vi anbefaler Brandevej 8 fordi: 
1) Kort afstand til alt i bydelen, f.eks. kun 4 min på cykel til AAU Campus Øst
2) Tæt ved naturen
3) Husdyr tilladt - se nedenforDet er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat under forudsætning af, at ordensreglerne jf. husordenen overholdesMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning).Ejer/administrator: Vivabolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.649,00 3.649,00 37,00 37,00 24
3.978,00 3.978,00 43,00 43,00 36
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat Betaling el Opkræves separat
Cykelskur/kælder Ja, åbent cykelskur Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen)
Depotrum Nej Husdyr / Pets Læs ejendomsbeskrivelsen
Parkering Ja Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Betales særskilt til valgt udbyder
 
2024.2.45.0