AKU-Aalborg’s forside Smedegården

Smedegården
Smedegårdsvej 28-124
9220 Aalborg Øst

 
Studieboligerne på Smedegårdsvej er skønt beliggende i kort afstand til AAU Campus i Aalborg Øst, som er den største bydel i kommunen og kun 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling.

Rækkehusene ligger i Aalborg Øst i skønne grønne områder med stisystemer, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for naturoplevelser. Der er godt indkøbsmuligheder i gå-afstand fra kvarteret, ligesom der er gode busforbindelser til centrum. Velbeliggende og godt indrettede 2-værelses rækkehuse på 55 m2 i ét plan med egen flisebelagt terrasse og praktisk skur til opbevaring. Husene er veldisponerede, og har lyst gulv. Køkkenet er holdt i hvide/lyse elementer og på badeværelset er der plads til at man kan installere sin egen vaskemaskine.Find Smedegårdsvej på kort herVi anbefaler Smedegårdsvej fordi: 
1) Kort afstand til AAU Campus Øst
2) Store rækkehuse
3) Egen terrasse og praktisk skur til ekstra opbevaring
4) Husdyr er tilladt - se nedenforDer må holdes 1 husdyr (hund eller kat).
Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning) Ejer: Lejerbo | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
4.500,00 5.680,00 53,00 55,00 39
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat Betaling el Opkræves separat
Cykelskur/kælder Eget Vaskeri Nej, men læs ejendomsteksten
Depotrum Nej Husdyr / Pets Læs ejendomsbeskrivelsen
Boligstøtte Ja Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md.
Mulighed for indskudslån Ja Internet Bet. særskilt ift. valgt udbyder
 
2022.5.72.0