AKU-Aalborg’s forside Myrdal Kollegiet

Myrdal Kollegiet
Myrdalstræde 21A - 31E
9220 Aalborg Øst

 
Studieboligerne på Myrdal Kollegiet, som blev opført i 2011, er fantastisk beliggende lige ved siden af AAU Campus i Aalborg Øst, som er den største bydel i kommunen og kun 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling.

Studieboligerne er vendt med adgangsarealer mod gårdmiljøet, og opholdsrum mod landskabet omkring. Boligerne har gennemlyste rum ved udbredt brug af translucent glas i indgangsdøre samt gulv-til-loft vinduer. Placeringen af køkkenet sammen med indgangsarealet sikrer at man kan benytte en del af gangarealet som arbejdsplads, hvilket giver opholdsrummet de optimale indretningsmuligheder.

Én af de større boliger på kollegiet er indrettet med fælles køkken til brug for Myrdal Kollegiets beboere.Find Myrdalstræde på kort her.Vi anbefaler Myrdal Kollegiet fordi: 
1) Kort afstand til alt i bydelen, f.eks. lige ved siden af AAU Campus Øst
2) Tæt ved dagligvarebutikker og grønne områder
3) Velindrettede studieboligerMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning)Ejer/administrator: Den selvejende almene boligorganisation Myrdal Kollegiet / DEAS | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.028,00 3.028,00 31,00 33,00 32
3.784,00 3.784,00 48,00 48,00 17
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat (NTA) Betaling el Opkræves separat (Energi Nord)
Cykelskur/kælder Ja, cykelskur Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen)
Depotrum Nej Elevator Nej
Husdyr / Pets Nej Parkering Ja
Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md. Mulighed for indskudslån Ja
Internet Fælles opkobling for 70 kr. pr. md.
 
2024.2.45.0