AKU-Aalborg’s forside Kvadratet

Kvadratet
Ribevej 3
9220 Aalborg Øst

 
Kvadratet, som er opført i 2012, er fantastisk beliggende i Aalborg Øst, som er den største bydel i kommunen og kun 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling. Bydelen er oplagt for folk, der ønsker at bo væk fra midtbyens støj og i stedet tættere på naturen, og stadig med masser af muligheder, og skulle midtbyen trække lidt mere i perioder, kører der massevis af busser, ligesom også en tur på cyklen til midtbyen kan klares på 20 min cirka.

Kvadratet har gode sociale rammer, heriblandt 7 fællesrum, biograf, spilrum, multibane, 7 overdækket terrasser, 4 grillpladser, festlokale med plads til 50 personer og stor åben gårdareal.

Find Ribevej (Kvadratet) på kort her


Ønskes der fremvisning af fællesarealerne, er du velkommen til at kontakte kollegiets frivillige gennem bestyrelsenkvadratet@gmail.com, og er du nysgerrig på mere info om dagligdagen på kollegiet, så kig forbi deres Instagramprofil.Vi anbefaler Kvadratet fordi: 
1) Egen studiebolig med rig mulighed for sociale aktivitet med de øvrige beboere
2) Kort afstand til AAU i øst (3 min) samt Aalborg C (20 min)
3) Gode fællesfaciliteterMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: B-ordningEjer/drift: Himmerland Boligforening | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
4.172,00 4.172,00 50,00 50,00 130
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat (NTA) Cykelskur/kælder Ja
Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen) Festsal Ja
TV-stue Fuld TV-pakke i alle fællesrum Depotrum Ja
Husdyr / Pets Nej Parkering Ja
Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md. Mulighed for indskudslån Ja
Internet Forskernettet - inkl. i huslejen
 
2022.5.72.0