AKU-Aalborg’s forside Kvadratet

Kvadratet
Ribevej 3
9220 Aalborg Øst

 
Kvadratet, som er opført i 2012, er fantastisk beliggende i Aalborg Øst, som er den største bydel i kommunen og kun 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling. Bydelen er oplagt for folk, der ønsker at bo væk fra midtbyens støj og i stedet tættere på naturen, og stadig med masser af muligheder, og skulle midtbyen trække lidt mere i perioder, kører der massevis af busser, ligesom også en tur på cyklen til midtbyen kan klares på 20 min cirka.

Kvadratet har gode sociale rammer, heriblandt 7 fællesrum, biograf, spilrum, multibane, 7 overdækket terrasser, 4 grillpladser, festlokale med plads til 50 personer og stor åben gårdareal.Find Ribevej (Kvadratet) på kort herØnskes der fremvisning af fællesarealerne, er du velkommen til at kontakte kollegiets frivillige gennem bestyrelsenkvadratet@gmail.com, og er du nysgerrig på mere info om dagligdagen på kollegiet, så kig forbi deres Instagramprofil.Vi anbefaler Kvadratet fordi: 
1) Egen studiebolig med rig mulighed for sociale aktivitet med de øvrige beboere
2) Kort afstand til AAU i øst (3 min) samt Aalborg C (20 min)
3) Gode fællesfaciliteterMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: B-ordningEjer/drift: Himmerland Boligforening | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.792,00 3.792,00 50,00 50,00 130
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat (NTA) Cykelskur/kælder Ja
Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen) Festsal Ja
TV-stue Fuld TV-pakke i alle fællesrum Depotrum Ja
Husdyr / Pets Nej Parkering Ja
Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md. Mulighed for indskudslån Ja
Internet Forskernettet - inkl. i huslejen
 
2022.5.72.0