AKU-Aalborg’s forside Ramblaen

Ramblaen
Niels Bohrs Vej 36-40
9220 Aalborg Øst
 
Ramblaen, som er opført i 2012 som 3 adskilte tre-etagers bygninger, er fantastisk beliggende i Aalborg Øst lige ved AAU Campus i øst. Bydelen er den største i kommunen og ejendommen er samtidig kun beliggende 6 km fra Aalborg Centrum. Aalborg Øst er en dynamisk bydel, som i de seneste år har oplevet en stor vækst, og er i fortsat udvikling. Bydelen er oplagt for folk, der ønsker at bo væk fra midtbyens støj og i stedet tættere på naturen, og stadig med masser af muligheder, og skulle midtbyen trække lidt mere i perioder, kører der massevis af busser, ligesom også en tur på cyklen til midtbyen kan klares på 20 min cirka.

Navnet 'Ramblaen' er inspireret af en af de bedst kendte dele af Barcelona; en bred centralt beliggende, pulserende gågade med mange butikker, markeder og livlig aktivitet. Navnet skyldes, at der foran byggeriet er et sammenhængende område med blandt andet bålplads og aktivitetsareal. Det medvirker til at skabe en klar fysisk forbindelse mellem de 3 bygninger og lægger op til fælles oplevelser - ligesom det sted, som navnet er hentet fra.

Hver af de 3 bygninger rummer et overdækket atriumrum primært henvendt til bygningens egne beboere, mens der i én af bygningerne også findes en festsal, som kan rumme alle beboerne.Find Niels Bohrsvej på kort her.Vi anbefaler Ramblaen fordi: 
1) Velindrettede studieboliger
2) Kort afstand til AAU i øst (2 min) samt Aalborg C (20 min)
3) Gode fællesfaciliteterMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: B-ordningEjer/drift: Himmerland Boligforening | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.889,00 3.889,00 50,00 50,00 144
 
Ejendommens faciliteter
TV Opkræves separat (NTA) Betaling el Opkræves separat
Cykelskur/kælder Ja Vaskeri Ja (Forbrug opkræves med huslejen)
Husdyr / Pets Nej Parkering Ja
Opsigelsesvarsel 6 uger til d. 1. i en md Mulighed for indskudslån Ja
Internet Forskernettet (inkl. i huslejen)
 
2024.2.45.0