AKU-Aalborg’s forside Strandparken

Strandparken
Thistedvej 1 C
9400 Nørresundby

 
Ejendommen Strandparken må klart være én af Solsidens bedst placerede ejendomme med direkte view over Lindholm Strandpark mod fjorden. Ejendommen består af 21 studieboliger med tilhørende store sydvendte altaner. Kun få minutter derfra kan man hoppe på tog og bus, og ejendommen er desuden placeret kun 5-7 min på cykel til Aalborg Centrum. Lindholm Strandpark, som er genboen lige overfor ejendommen, er et oplagt sted at mødes med venner om sommeren til volleyball, grillhygge og solbadning - og har du ægte vikingeblod i årerne om vinteren, er Lindholms egen vinterbadeklub 'Sælen' et stort hit! Som beboer i ejendommen har du adgang til fællesterrasse og mulighed for parkering på anviste P-både ved ejendommen, som er placeret ovenpå dagligvarebutikken Lidl.

Man har som lejer i Strandparken mulighed for selv at installere vaskesøjle i lejligheden - dette skal dog være ifølge aftale med Nørresundby Boligselskab.Find Strandparken på kort her.Vi anbefaler Strandparken fordi: 
1) Stor sydvendt altan til hver lejlighed
2) Nærheden til bus, tog og dagligvarebutikker
3) Fjorden og Lindholm Strandpark lige overfor
4) Kun 5-7 min på cykel til Aalborg CMulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: 
Der tillægges 14 dages istandsættelse efter fraflytning på fraflytters regning (A-ordning)Ejer/drift: Nørresundby Boligselskab | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.730,00 3.730,00 50,00 50,00 20
 
Ejendommens faciliteter
TV Telia STOFA min. pk. 1, opkræves seperat Betaling el Opkræves seperat
Cykelskur/kælder Ja Vaskeri Nej (men plads til vaskesøjle i lejl.)
Depotrum Nej Husdyr / Pets Nej
Opsigelsesvarsel 6 uger til den 1. i en måned. Mulighed for indskudslån Ja
 
2024.2.45.0