AKU-Aalborg’s forside Østre Havnepark

Østre Havnepark
Østre Havnepark 3 og 9
9000 Aalborg
 
Studieboligerne i Østre Havnepark ligger i et forholdsvist nyt og attraktivt område, og i en af Aalborgs store udviklingsområder, tæt ved Limfjorden, og med Nordkraft, Musikkens Hus, Kabelparken og Østre Havn lige i nærheden. Der er kort afstand både til byens gågadenet samt også byparkerne Østre Anlæg og Karolinelund. Der er flere dagligvare- og specialtbutikker i området. Østerbro-området er et skønt sted at bo!

Langt de fleste af de 1-værelses studieboliger i ejendommen er udstyret med en fransk altan, imens nogle enkelte andre har en lille altan. De 2-værelses studieboliger i ejendommen er alle særligt velegnet som dele-venlige boliger og alle boliger af denne type har en altan, med udtagelse af dem i stueetagen.

I ejendommen findes der to fælles taghaver samt cykelparkering og depotrum i kælderen. Med et nyt tiltag, så er ejendommen og lejlighederne røgfri.Find Østre Havnepark på kort herVi anbefaler Østre Havnepark fordi: 

1) Husdyr er tilladt
2) Egen vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine
3) Den korte afstand til alt man behøver

 


Det er tilladt at holde 1 stk. husdyr - enten 1. stk hund eller 1. stk. indekat
Mulighed for at søge om boligstøtte og indskudslånVedligeholdelsesordning: A-ordning. Du skal forvente at boligforeningen kan råde over de første 14 dage i din lejeperiode til, at istandsætte lejligheden efter tidligere lejer, så du skal ikke regne med at få nøglerne den dag du overtager lejemålet. Ønsker du en udredelse af dette er du velkommen til at kontakte Plus-Bolig.
Ejer/Drift: Plus Bolig | Udlejning: Studiebolig Aalborg

Boligtype Pris
fra
Pris
til
Areal
fra
Areal
til
Antal
boliger
3.146,00 3.347,00 47,00 50,00 131
3.246,00 3.246,00 48,50 48,50 14
 
Ejendommens faciliteter
Betaling el Opkrævning via selvvalgt EL-selskab Cykelskur/kælder Ja
Vaskeri Nej - egen vaskemaskine/Tørretumbler Andet Opvaskemaskine
Depotrum Ja Porttelefon Ja
Elevator Ja Husdyr / Pets Se ejendomsbeskrivelsen
Parkering Nej Opsigelsesvarsel 6 uger frem til den 1. i en måned
Mulighed for indskudslån Ja Internet Betales direkte til udbyder
 
2024.2.45.0